Tállya Infó

Gyengénlátó olvasóinknak optimalizáltuk a weboldalt. A bal alsó részben lévő körre kattintva személyre szabható a weboldal kinézete.

AKTUÁLIS HÍREINK

tokaj-gomor_logo
tokaj-gemer_kep2

Interreg honlap: www.skhu.eu

Európai Regionális Fejlesztési Alap

Fedezd fel Tokaj és Gömör régióit

Egy határon átnyúló projekt segítségével, mely a Via Carpatia EGTC finanszírozásával jött létre! A Tokaj-Gömör turisztikai útvonal kidolgozásával turisztikai attrakciók bemutatásával és egy aktuális eseménynaptárral köti össze a régiókat. A projekt internetes oldalán keresztük te is megtervezheted a saját elképzelésed szerinti turisztikai útvonalad. Családi programokat keresel, vagy vonzanak az érintett régióban kínált sportolási lehetőségek? Szeretnél újabb történelmi emlékeket megismerni, vagy esetleg egy gasztronómiai emléktúrára vágysz? Ahhoz, hogy most saját ízlésedre tudd megszabni az üdülésed nem kell hosszan böngészned a világhálón, ugyanis mindent megtalálsz egyetlen weboldalon. A projekt mindezen felül egy hosszútávú célon is dolgozik, melynek lényege a határokon átívelő aktív tapasztalatcsere, a hosszútávú partneri együttműködések számának növelése, valamint a hosszútávon fenntartható rendezvények és tevékenységek számának növelése.

Látogasd meg weboldalunkat és fedezd fel mi mindent rejteget számodra Tokaj és Gömör! www.tokajgemer.sk Partnerséget építünk!

KORÁBBI HÍREINK

Hírek

Partnerséget építünk

Oroszlános Borhotel és Étterem részére! Az INTERREG Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program Kisprojekt Alap keretén belül, a Tállyáért Egyesület, a kassai (SK – Kosice ) Nadácia Talentum

Tovább olvasom »
Hírek

Tokaj-hegyaljai borvidék tárlat

A magyarországi Tokaj-hegyaljai borvidék és benne Tállya község, a világ első zárt borvidéke, melyet 1737-ben minősítettek azzá. Tokaj- hegyalját az UNESCO Világörökség Bizottsága Tokaj-hegyaljai törté

Tovább olvasom »

Elérhetőség:
info@tallyaertegyesulet.hu
Telefon: +36-20-389-1421

hu_HUMagyar